#AmiciDomeinen

Domein: Elena Walch

Elena Walch behoort tot de top van wijnhuizen in Alto Adige. Samen met haar twee dochters Julia en Karoline runt Elena Walch het familiebedrijf en maakt zij kwaliteitswijnen die internationaal veel succes oogsten.

Kwaliteitsrevolutie

Niet zo verwonderlijk, want Elena speelde een leidende rol in de kwaliteitsrevolutie die Alto Adige de afgelopen decennia heeft doorgemaakt. Een filosofie met een belangrijke focus op het terroir en het idee dat de de specifieke eigenschappen van bodem, (micro)klimaat én werk in de wijngaard in elke wijn optimaal tot hun recht moeten komen, maken haar wijnen zo bijzonder. Ook duurzaamheid is in alle facetten van de wijnproductie een belangrijk uitgangspunt.

De schilderachtige domeinen Castel Ringberg en Kastelaz vormen de kern van de wijngaarden, die in totaal zo’n 55 hectare beslaan. De wijnen van Elena Walch kenmerken zich door hun moderne, elegante en verfijnde stijl.

Ontdek HIER onze Elena Walch wijn(en)!

*** Hoeveelheidskorting: Bestel per 6 flessen en bespaar 5% | Bestel per 12 flessen en bespaar 10% *** Sluiten