#AmiciDomeinen

Domein: Weingut Abraham

In de regio rond Eppan (Alto Adige), produceert het echtpaar Martin & Marlies Abraham wijnen die we gerust als ‘speciaal’ mogen bestempelen. Een filosofie van bescheidenheid, gecombineerd met moedige en doordachte beslissingen, weerspiegelt zich mooi in de wijnen van het uiterst sympathieke koppel.

Sinds 2011

Het is pas sinds 2011 dat het echtpaar de stap durfde zetten om zelf zijn druiven te vinifiëren. En met succes. Tussen de grotere, kapitaalkrachtige cantina’s in de Alto Adige regio staan ze meer dan hun mannetje. Hun aanpak met focus op traditie, duurzaamheid en eigenheid leverde het respect van de grootste wijnliefhebbers en de eerste vermeldingen in gerenommeerde wijngidsen op.

Martin & Marlies: “Duurzaamheid betekent voor ons een bescheiden manier van leven, zelf verantwoordelijkheid nemen en vrijheid in ons denken. We willen ook aan morgen denken.”

Upupa

Martin en Marlies streven naar originele, expressieve en natuurlijke wijnen.  De hopvogel (= Upupa), afgebeeld op de etiketten van de wijnen, is een subtiele verwijzing naar deze mooie filosofie. Wat ons betreft, zijn ze meer dan geslaagd in hun opzet!

Ontdek HIER onze Abraham wijn(en)!

*** Hoeveelheidskorting: Bestel per 6 flessen en bespaar 5% | Bestel per 12 flessen en bespaar 10% *** Sluiten