#StorieEvents

Winetasting ‘Primavera’: Zaterdag 17/03

Voor onze eerste tasting van 2018, passend genaamd ‘Primavera‘, verhuist Barolien zijn wijnen naar het gemeentehuis van Lebbeke. We zijn er te gast in de mooie raadzaal. Voor een goed begrip: niet om te trouwen, wel om te proeven! 😉

We openen een 20-tal wijnen. Naast de vertrouwde wijnen van het huis La Giaretta, brengen we ook enkele leuke nieuwigheden mee. Uitkijken is het naar de ‘punk’ wijnen van Zio Porco en de erg verfijnde Riesling van domein Falkenstein.

Waar?

Raadzaal Gemeentehuis Lebbeke (Grote Plaats 1, 9280 Lebbeke)

Wanneer?

Zaterdag 17 maart 2018 (16-20h)

Voor wie?

Iedereen die houdt van wijn is welkom – Gratis toegang

*** Hoeveelheidskorting: Bestel per 6 flessen en bespaar 5% | Bestel per 12 flessen en bespaar 10% *** Sluiten