#StorieBerichtEvents

Tasting @Gemeentehuis Lebbeke | Zaterdag 24 november

De meest opvallende periode van het jaar: de herfst! Vol mooie metamorfoses in de natuur, maar ook de tijd van onstuimig herfstweer. Bij de wijnmakers keert net dan de rust weer na een drukke oogstperiode en voor de wijnliefhebber is het dé kans om zijn/haar favoriete flessen voor de feestdagen te proeven!

Voor de tweede maal zijn we te gast in de mooie raadzaal van het gemeentehuis van Lebbeke. Naar goede gewoonte openen we een 25-tal wijnen. Eveneens traditie: een aantal leuke ontdekkingen van onze laatste Italiëreis afgelopen zomer!

Waar?
Raadzaal Gemeentehuis Lebbeke (Grote Plaats 1, 9280 Lebbeke)

Wanneer?
Zaterdag 24 november 2018 (16-20h)

Voor wie?
Iedereen die houdt van wijn is welkom – Gratis toegang

Tasting Gemeentehuis Lebbeke
Tasting Gemeentehuis Lebbeke
Wijntasting Barolien
Wijntasting Barolien

*** Hoeveelheidskorting: Bestel per 6 flessen en bespaar 5% | Bestel per 12 flessen en bespaar 10% *** Sluiten