Vini, amici, storie: De slogan van Barolien! Barolien brengt (vnl. Italiaanse) wijnen met een verhaal. Wijnen waar we zelf achterstaan, die we graag willen delen met onze vrienden.

Duurzaamheid, Passie, toegankelijkheid

Tijdens onze zoektocht naar het ideale aanbod stellen we duurzame wijnbouw en passie bij de wijnbouwer voorop. Daarnaast willen we het complexe Italiaanse wijnverhaal zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Dit doen we door oog te hebben voor een goede prijs kwaliteitsverhouding, maar ook door het organiseren van laagdrempelige events (Winebar, Winetasting,…).

Barolien, Antinori, Wijn, Architectuur
Barolien tijdens een bezoek aan het imposante wijncomplex van Antinori (Chianti, Toscane)

Wie is Karolien?

Karolien is geboren en getogen in Lokeren. Als notarieel juriste houdt ze enorm van het contact met mensen. Ze is dan ook de geknipte persoon om het concept van Barolien over te brengen op de mensen in haar omgeving. Met haar glimlach weet ze de deuren van de meest exclusieve wijnkelders te openen. Een enorme troef in dit vak! Ondertussen volgt ze ook Italiaanse les en  een cursus ‘Wijnkenner’, aan CVO Leerstad, om ook die laatste gesloten deuren te kunnen openen.

Wie is Bart?

34 jaar en afkomstig uit Dendermonde. Steelt enorm graag met de ogen en weet als
voormalige marketingverantwoordelijke perfect de boodschap van Barolien om te zetten naar digitale en offline mediakanalen. Verdiept zich enorm graag in de wijnmaterie en is ondertussen gediplomeerd ‘Sommelier’ (Syntra AB Antwerpen). Met zijn boekhoudkundige achtergrond houdt hij zich ook graag met de cijfertjes van Barolien bezig.

 

*** Hoeveelheidskorting: Bestel per 6 flessen en bespaar 5% | Bestel per 12 flessen en bespaar 10% *** Sluiten